Verhuur

Zakelijk verhuur

Wilt u met uw bedrijf reflecteren op de sleutelmomenten van uw organisatie? De Deel is uitermate geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten en is te huur als vergaderlocatie, als  trainingsruimte, voor teambuilding (met of zonder facilitator of dagvoorzitter) of netwerkbijeenkomsten. U kunt de ruimte inclusief of exclusief catering en gastheerschap gebruiken. Wij leveren maatwerk met een glimlach. Voor informatie op maat klik hier

Social return:

Door de Deel te huren, laat u anderen automatisch meedelen. Wij doneren namelijk een deel van de ontvangen huurinkomsten aan een project of instantie die het nodig heeft. Uiteraard mag u meedenken.

Bovendien draagt u door te huren bij aan het behoud van het landgoed.

N

Openingstijden: 9.00 uur - 21.00 uur

N

110m2

N

Gemeubileerd, tot max 40 zitplekken

N

25 eigen parkeerplaatsen

N

Keuken

N

Toiletten

N

Garderobe

N

Open haard

Particuliere verhuur

Bij DeelBekspring kunt u betekenisvolle momenten op intieme en kleinschalige wijze vieren (max 50 personen). De Deel is te huur voor €350,- per dagdeel. We kunnen u desgewenst ook volledig ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan inhuur van catering en passende aankleding. De mogelijkheden bespreken we graag met u tijdens het kennismakingsgesprek.

Kijkje nemen op de Deel?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek
Meer informatie

Samenwerken

Met veel plezier werken we samen met diverse partijen, om uw verblijf op Deel Bekspring tot een onvergelijkelijk moment te maken.

Dit zijn onder andere:

Suus'Fotosjop

Blond, Oldenzaal

LucCas horecaverhuur

Wilt u ook met ons samenwerken?

Neem dan contact met ons op.

Contact